Σε «ζωντανη» συνδεση με το ΕΧΤRΑ3 μεταδιδουμε-στηριζουμε οσα θα πει ο Ανεστης Τσουκαρακης – Με την ευκαιρια και ενα δικο μας ερωτημα. Την ΔΙΑΥΓΕΙΑ στο ΥΠΕΘΑ την εχουν ακουστα;

Posted on 07/09/2012Σε ζωντανη συνδεση θα μεταδωσουμε τα κυρια σημεια απο τα οσα αποκαλυπτικα θα πει ο Ανεστης Τσουκαρακης σε λίγο στο EXTRA 3 ενημερωνοντας και τον εκπροσωπο του ΥΠΕΘΑ (αν τελικα εμφανιστει καποιος απο το Υπουργειο οπως ακουγεται) για τα προβληματα των στρατιωτικων.

Ο Προεδρος του ΣΥΣΜΕΔ παρα τα θεσμικα και εξωθεσμικα εμποδια που του βαζουν διαφοροι ειναι βεβαιο πως με τον μεστο και ουσιαστικο του λογο θα διαλυσει και παλι τις πλανες που καλλιεργουνται σε βαρος των στρατιωτικων και θα αποκαλυψει την πραγματικοτητα που βιωνουν τα στελεχη και οι οικογενειες τους (πλην ολιγων «εκλεκτων» παρατρεχαμενων….). Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που όπως ακούμε ακόμα και άλλες κοινωνικές ομάδες όπως πχ οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ έχουν καλέσει σε συμπαράταξη τον ΣΥΣΜΕΔ και δεν αποκλείεται να υπάρξει λιαν συντόμως και μήνυμα συμπαράστασης απο τον ΣΥΣΜΕΔ στον αγωνα των συνταξιούχων που άυριο θα κάνουν συγκέντρωση.

Με την ευκαιρια, αν τελικα   εμφανιστει ανθρωπος απο το ΥΠΕΘΑ θα παρακαλουσαμε τους δημοσιογραφους του EXTRA3 να ρωτησουν αν:

α) Εχουν αναρτηθει ΟΛΑ τα ονοματα οσων προσεληφθησαν το τελευταιο διαστημα στο ΥΠΕΘΑ; Και αν ναι

β) Ποσος είναι ο μισθός που παίρνουν και είναι μειωμένος λόγω κρίσης;  ΑΥΤΟ είναι το νόημα της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ….το ΠΟΣΑ! (αυτό να μας το πούν με τρόπο γιατί απο Στρατηγό και κάτω θα προκληθούν εγκεφαλικά)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΔΕΝ θελουμε να ρωτησουν, επαναλαμβάνουμε, ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ποια είναι τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα όσων προσελήφθησαν  …. Το ξαναλέμε ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ. Εκτός και αν εφημερεύει το Θριάσιο….γιατι ΑΝ το ρωτήσουν ενδέχεται να πάθουν εγκεφαλικά απο αυτά που θα ακούσουν όσοι είναι στο πάνελ…και οσοι παρακολουθούν την εκπομπή απο Ηράκλειο Κρήτης ως Φλώρινα και εχουν θυσιασει τις ζωες τους και των οικογενειων τους μετατιθέμενοι σε ολη την Ελλαδά για την πατρίδα (το Extra3 παίζει και μεσω διαδικτυου).

Advertisements
Posted in: Uncategorized