ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ! Κρατάμε μόνο τον…Λευκό Πύργο!

Posted on 12 Ιουνίου 2018Τα χάσαμε όλα, οι Σκοπιανοί από σήμερα βαφτίζονται και επισήμως Βόρειοι Μακεδόνες και σε 5 – 10 χρόνια θα είναι πια χωρίς καμία αντίρρηση για όλο τον κόσμο Μακεδόνες απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η Ελλάδα όπως είπε ο Τσίπρας στο διάγγελμα του έφτιαξε μια συμφωνία που προβλέπει ότι η υπηκοότητα που θα αναγράφεται στα ταξιδιωτικά έγγραφα των γειτόνων μας θα είναι Μακεδόνας / Πολίτης της Βόρειας Μακεδονίας.

Προφανώς όλοι σε όλο τον κόσμο θα λένε σκέτο Μακεδόνας και προφανέστερα θα σκέφτονται  πως απέναντι τους έχουν απευθείας απογόνους του Φιλίππου. Ειδικά αμα διαβάσουν αυτά που λέει το non paper του Μαξίμου πως δηλαδη το Βόρεια Μακεδονία διαχωρίζει την εν λόγω χώρα από την ελληνική Μακεδονία και τις τρεις περιφέρειές της (Ανατολική, Κεντρική, Δυτική).

Αχταρμάς.

Και άντε εμείς το καταλαβαίνουμε. Ο Αμερικάνος, ο Ιάπωνας, ο Αυστραλός τι καταλαβαίνει; Πως έχει Μακεδόνα απέναντι του καταλαβαίνει.

Δηλαδή κατ΄αντιστοιχία οι Έλληνες Μακεδόνες σύντομα θα είναι για όλο τον κόσμο Έλληνες, Μακεδόνες, Πολίτες της Ανατολικής ή Κεντρικής ή Δυτικής Μακεδονίας….

Όλοι όμως Μακεδόνες.

Και σε πέντε – δέκα χρονάκια  θα ξαναρχίσουν οι Σκοπιανοί να γεμίζουν και με αγάλματα και επιγραφές δρόμους και αεροδρόμια και άντε να δουμε τι θα κάνουμε.

Τι να τους πεις τοτε; Θα σου λένε κύριε με την υπογραφή σου δεν μας είπες Μακεδόνες; Στην Νότια Μακεδονία πήγαινε για μπάνια ο Αλέξανδρος στην Βόρεια έφερνε τον Βουκεφάλα να βοσκήσει…

Τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα ζήσουν τραγωδία…Τα κόκκαλα του Μεγάλου Στρατηλάτη τρίζουν

 

Posted in: ΕΙΔΗΣΕΙΣ