Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος: Μαθημένος στους «Μαραθώνιους»

Posted on 10 Ιουλίου 2018Ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, που ανέλαβε καθήκοντα Α/ΓΕΕΘΑ, δεν βρίσκεται για πρώτη φορά στην «θέση» του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

fullsizerender2

Για 15 ημέρες και πάλι είχε κάνει έναν «Μαραθώνιο» σαρώνοντας την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία από τις 12 έως τις 28 Μαΐου 2017, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, εκείνη την φορά, εκπροσωπώντας τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, συμμετείχε σε εορταστικές εκδηλώσεις για την 76η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία.33995400164_873b3fcc49_o

Σε αυτό το πλαίσιο με μια βαλίτσα στο χέρι ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, παραβρέθηκε στις πόλεις Σίδνεϊ, Κανμπέρα, Ουέλινγκτον, Πέρθ και την Μελβούρνη, στις εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης και άλλες εκδηλώσεις της ομογένειας. fullsizerender5

Επίσης, συναντήθηκε με πολιτικές και στρατιωτικές αρχές καθώς και με ελληνικές θρησκευτικές και διπλωματικές αρχές.

The Deputy Chief of Defence of Greece Lt General Konstantinos Floros, his wife Ms Anna Maria Tsikrikonis and Colonel Christos Anastasiades visit the Greek Orthodox Archdiocese of Australia.

Μεταξύ άλλων, συναντήθηκε με την Πρέσβη της Ελλάδας στην Canberra, κα Αικατερίνη Ξαγοράρη και με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Υπέρτιμο και Έξαρχο Πάσης Ωκεανίας, κ. κ Στυλιανό.

Posted in: ΕΙΔΗΣΕΙΣ