Αυτό θα πει Μέριμνα Προσωπικού! (Από το ΥΠΕΘΑ δεν μπορούσαν να σηκώσουν ένα τηλέφωνο;;;) -Η ΠΟΜΕΝΣ στο Υπουργείο Παιδείας, διεκδικώντας λύση

Posted on 7 Οκτωβρίου 2018ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Η ΠΟΜΕΝΣ – Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών αφουγκραζόμενη την δίκαιη ανησυχία εκπαιδευτικών – συζύγων Στρατιωτικών, λειτούργησε άμεσα.

Μόλις την επόμενη ημέρα από την καταγγελία των εκπαιδευτικών, χθες Παρασκευή το πρωί, αντιπροσωπεία της ΠΟΜΕΝΣ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Δημήτριο Ρώτα, έσπευσε στο Υπουργείο Παιδείας.

Εκεί υπήρξε επίσημη συνάντηση με τον  Γεν.Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας κ. Ηλία Γεωργαντά, όπου αναδείχθηκαν με επιχειρήματα, οι αδυναμίες της απόφασης, που ταλαιπωρούν τις οικογένειές των συναδέλφων μας Στρατιωτικών.

Όπως διαπιστώθηκε τα αντανακλαστικά του κ. Ηλία Γεωργαντά ήταν άμεσα και η διάθεσή του να αποκαταστήσει το σωστό και το δίκαιο, δεδομένη.

Η Ομοσπονδία, μετά από έναν εκτενή διάλογο, πήρε επίσημα την βεβαίωση από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα, ότι οι συγκεκριμένες » ατυχείς» αποσπάσεις των εκπαιδευτικών – συζύγων Στρατιωτικών, θα ανακληθούν με νέα απόφαση που θα εκδοθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Αναμένοντας με ανυπομονησία κ συγκρατημένη αισιοδοξία την απόφαση που θα αποκαταστήσει την ηρεμία στις οικογένειες των συναδέλφων μας που ακόμα αγωνιούν, η ΠΟΜΕΝΣ αποδεικνύει στην πράξη, ότι με πίστη και άμεσες ενέργειες, μπορούμε, όλοι μαζί, να οραματιζόμαστε τα καλύτερα προς όφελος όλων των συναδέλφων στρατιωτικών και των οικογενειών αυτών.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Λγος (ΠΖ)