ΧΡΗΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ – ΕΣΠΕΕΡ: Ενημέρωση για Μεταφορικό Ισοδύναμο – Ποιοι δικαιούστε

στις


Η αναζήτηση του αυτονόητου συνεχίζεται και στο Έτος Μέριμνας Προσωπικού. Η ΕΣΠΕΕΡ πιέζει για λύσεις.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι άνοιξε από σήμερα η πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδύναμου για τις ακτοπλοϊκές μας μετακινήσεις και για όσους κατοικούν στην Ρόδο (για όσους κατοικούν σε Σύμη, Τήλο, Καστελόριζο το Μεταφορικό Ισοδύναμο λειτουργεί από 01/07/2018).

Το Μεταφορικό Ισοδύναμο επι της ουσίας αφορά ΜΟΝΟ όσους και όσες απο εσάς καταθέσετε την τελευταία Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος στην ΔΟΥ ΡΟΔΟΥ.

Σε συνάντηση μας τον Νοέμβριο με τον Αν. Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής κον Νεκτάριο Σαντορινιό, του είχαμε θέσει μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να ενταχθεί συνολικά όλο το Μόνιμο Προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί στα κατά τόπους νησιά, ανεξαρτήτως το που δηλώνουν την Φορολογική τους Δήλωση, η απάντηση του κ. Υπουργού ήταν ότι, το πρόβλημα είναι αν μπορεί να καλυφθεί το κόστος μέσα απο τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Ναυτιλίας και επίσης οτι, θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το πως θα δηλώνονται τα στοιχεία τους, αλλα και την μετέπειτα επικαιροποιηση και επεξεργασία αυτων, μας υποσχέθηκε πως θα έκανε συζητήσεις με τους αρμοδιους φορεις του Υπουργείου μας για την δυνατότητα να βρεθεί μια λύση και να συμπεριληφθουν.

Η εγγραφή σας στην πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδύναμου γίνεται μέσω της ταυτοποίησης των στοιχείων σας απο την ΑΑΔΕ, για να κάνετε την εγγραφή σας μπείτε ΕΔΩ (  metaforikoisodynamo.gr)
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Ο
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
 Αντώνιος Καρτσωνάκης Γεώργιος Γιαπιτζόγλου