Μπράβο στους Ηπειρώτες!

στις

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η πτήση ελικοπτέρου στα βόρεια σύνορα μας και σίγουρα στο ΓΕΣ αξίζει ένα μπράβο. Να μην ξεχνάμε όμως και τους Ηπειρώτες της ΕΣΠΕΗΠ που εδώ και ένα χρόνο φώναζαν και πήγαν και το θέμα στην Βουλή μεσω της νυν κυβερνητικης εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη.

Δειτε:Επιτήρηση βορείων συνόρων με ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού

BOMBA ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ. ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ Ε.Δ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΗΠ ΣΤΟ ΒΗΜΑ TV

Η ΕΣΠΕΗΠ για τις φήμες για λουκέτα σε μονάδες – «Πρόταση της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ για το σφράγισμα των Ελληνοαλβανικών συνόρων είναι η ενίσχυση των στρατιωτικών δυνάμεων της Ηπείρου με προσωπικό (μόνιμο και θητείας), επιτήρηση των συνόρων και με εναέρια μέσα και μεταφορά ειδικών δυνάμεων σε συνδυασμό με ενίσχυση τμημάτων συνοριακής φύλαξης ώστε να δοθεί τέλος στο κλίμα ανασφάλειας στη περιοχή».

Πυρά απο την Όλγα Γεροβασίλη του ΣΥΡΙΖΑ -Καταγγέλει πως κλείνουν τα στρατόπεδα της παραμεθορίου και ανοίγουν άλλα στην Καλαμάτα, γενέτειρα του Αντώνη Σαμαρά – «Αυτή η μεθόδευση υποκινείται μόνο από ψηφοθηρικούς λόγους και για την ικανοποίηση της κομματικής πελατείας του προέδρου της Κυβέρνησης ή υποκρύπτεται κάτι άλλο;» – Στην Βουλή το έγγραφο της ΕΣΠΕΗΠ